Grisaktiga hundägare i Hyssna?

Hur är man funtad som hundägare om man låter hunden skita mitt på gångvägen och lämnar det liggandes, trots att det finns en automat med GRATIS bajspåsar 3 meter bort? (hänger på stolpen i bakgrunden på bilden)

Det bor ca 60 hundar i centrala Hyssna, de flesta hundägare sköter sig, plockar upp efter sin hund men så finns det alltid rötägg…GRR…

Snart kommer det att skrivas mängder med insändare i olika dagstidningar om hundbajs, så är det alltid till våren. Vi förstår dem som klagar fullt ut, vi själv blir så upprörda över hundägare som fullständigt ”skiter” i var deras hundar skiter…som hunden gjort på bilden ovan….

Marks kommun delar ut gratis bajspåsar, vad är det för människa som låter sin hund skita 3 meter ifrån en automat med bajspåsar mitt på en central gångväg i Hyssna och bara går sin väg och lämnar skiten kvar? Det ligger också mängdvis med skit vid samma gångbana i gräset intill kanten….VARFÖR är det så tungt att plocka upp?


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

4 Responses to Grisaktiga hundägare i Hyssna?

 1. Anonym skriver:

  Är inte bara i Hyssna de låter hundarna skita på gång/cykelbanor. Verkar vara folk av den ”finare” arten som inte tar upp efter sina hundar. Tyvärr är det oftast de större raserna som får göra ifrån sig på detta viset. Blir ägarna smutsiga om fingrarna om de tar upp bajset i påsar?
  Mvh
  Annika i Alingsås

  • dognewss skriver:

   ”Fenomenet” finns överallt tyvärr:( Denna skit på bilden ovan kommer nog från en mindre ras…det som retar oss mest var att detta skett intill en bajspåse station!

 2. Nilla skriver:

  Ännu värre när skitarna ligger precis under bajspellen där det finns gratispåse. Är ofta så i en annan byn, ja säkert i många.
  Skittrist!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.