Brev från en läsare

Vi fick ett mail från Elin Lundh, som ville få en ”kickstart” för sitt projektarbete, en hundblogg som hon skriver. Elin går 3 året på Realgymnasiet i Gävle.

Vi vill gärna hjälpa Elin då vi vet att det var tufft i början att bli sedd bland alla hundratusentals bloggar där ute. Vi önskar Elin lycka till med sitt projektarbete på gymnasiet.

Elin skriver till Dog News: Hej, Mitt namn är Elin och jag läser det 3 året på Realgymnasiet i Gävle. Detta år läser vi en kurs som heter Projektarbete och mitt projektarbete är att driva en blogg som redogör för ”Livet med den första valpen”.

Här skriver jag om hur jag ställt mig till att skaffa min första valp samt försöker jag hjälpa människor som vill skaffa sin första valp att få en inblick i vad man har att vänta sig i och med sitt valpköp. Idén till detta kom i och med att jag själv skulle skaffa valp men hade svårt att hitta information om vad man kan förvänta sig när man skaffar en valp.  Jag haft problem med att visa upp min blogg och att denna möjlighet till inblick i valplivet finns. Det hade varit härligt om ni hade kunnat hjälpa mig att visa att vår blogg finns här för de som vill ha en inblick i det riktiga valplivet.

Dog News tips till Elin, det finns massor med bra litteratur om att skaffa valp. (klicka på bilderna för att komma till boken)

 

SKKs sida att Skaffa valp


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.