Hund utlåst i kylan – Polis prioriterade bort ärendet

En hund stod utlåst på en balkong på nedrevåningen och skällde och frös i Västa Blombacka på lördagskvällen. En granne larmade polisen som tydligen prioriterade bort ärendet.

Vid halvnio tiden på kvällen hade hunden varit utlåst i kylan på balkongen i minst två timmar, ingen ägare syntes till och lägenheten var tom. Hunden skall ha varit ganska tunn i kroppen och inte ämnad för att stå utomhus i kyla.

En granne hade ringt Telge bostäders störningsjour, som hälsade gokväll och inte tänkte agera på nåt vis. En annan granne ringde polisen som tydligen prioriterade bort ärendet. Hur det gick med hunden förtäljer inte artikeln.

Hund utlåst i kylan


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.