Hundar tillåtna i idrottshall i Marks kommun

Det är tillåtet att ha djur med sig i Marks kommuns idrottshallar, det står inget förbud i ordningsföreskrifterna. 

Zanna Nilsson, mamma till en tjej som är hyperallergiker och spelar innebandy, reagerade starkt då hon upptäckte två hundar i en idrottshall i Mark där hennes dotter spelade innebandy.

Hon fick svårt att andas säger hon till pressen, vi tror att chocken över att hon såg hundarna gav henne andnöd till största del. Hundarna har tydligen varit med varje gång enligt deras ägare, som denna gång blev tvungna att fösa ut hundarna till bilen trots att det inte är förbjudet att ha hund med sig i idrottshallarna i Marks kommun.

Dottern skall vara så allergisk att hon reagerar kraftigt av att någon har djurhår på kläderna, detta kommer nog dottern aldrig undan då det finns nästan 1 miljon hundar i Sverige

Vi förstår Zannas reaktion och alla andra som är allergiker, men om det enligt reglerna är tillåtet att ha med sig hund i idrottshallen i Marks kommun så försvarar vi gärna hundägarna.

Läs också: Städa så sällan som möjligt – Skaffa hund då du skaffar barn, så har ditt barn lättare att stå emot allergier

Hundar i hall gav andnöd

Hundar tillåtna i idrottshallar


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.