Med livecamera-app kan du lätt se vad din hund gör hemma då du jobbar

Dog News har provat Mydlink som är en övervakningslösning för hemmet där man enkelt kan hålla koll på vad hunden gör hemma då du jobbar. Du kan följa allt via mobilen, dator eller iPad. 

D-Link har precis släppt en app, som kallas ”mydlink +” som riktar sig till användare av iPad och Android-surfplattor.  Den nya appen gör det möjligt att titta på högkvalitativ video från upp till fyra nätverkskameror samtidigt.

Nu kan vi följa hundarna även om vi inte är hemma, vi kan lätt se allt vad hundarna hittar på, via mobilen eller i vilken dator som helst, var som helst genom att logga in på Mydlinks sida.

Först kunde vi inte låta bli att titta vad de små sysslar med då vi inte var hemma, som att titta på film…smygtitta på vad hundarna gör då vi inte är i samma rum….det var jättespännande att se vad de egentligen gör då de är ensamma.

Helt suverän lösning om man har en hund som är sjuk eller skall föda och du bara måste åka iväg en sväng, då kan du följa allt via mobilen och veta precis vad som sker med hunden.

Mydlink-produktsida
Länk till iPad-app i App Store
Länk till Android-app
Kolla in en film om hur allt fungerar HÄR

D-Link släpper livekamera-app för iPad och Android


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Med livecamera-app kan du lätt se vad din hund gör hemma då du jobbar

  1. Pingback: Se vad din hund gör när du inte är hemma | Hundaktuellt.se

  2. Ebba skriver:

    Sån har mina morföräldrar när de ensamhetstränar sin valp 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.