Doggy bag eller sportväska?

När ett bussbolag i Danmark enbart tillät hundar resa i väska, hittade Bent Struwe, på ett finurligt sätt att ta med sin 40 kg tunga hund. Han köpte en sportväska och gjorde 4 hål…

Då bussbolaget ändrade sina regler och enbart tillät hundar som ryms i väska åka buss så var Bent påhittig och skapade sin egen Doggybag till sin hund Mickey.

Bent köpte en sportväska och gjorde fyra hål för hundens ben, nu åker hunden i väska precis som reglerna kräver.

Doggybag til store vovser

Bengt gav Doggybag en helt ny innebörd


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Doggy bag eller sportväska?

 1. Jeanette skriver:

  Jäklar va jobbigt att inte kunna åka buss med sin hund…. Min lillkille är ”bara”på 10kg och jag brukar ta honom i famnen när vi åker. (Folk låter ju inte bli honom annars…).
  En väska hade han aldrig gått med på, han ”skriker” och tjurar och gnäller och har sig om han blir tvingad att sitta i en transportbur eller sån där bur som sitter fast bak i bilar.
  Nu åker vi bil kanske en eller två gånger om året så jag har ett rejält hundbilbälte till honom. Folk tycker jag kan trycka ner honom mellan fötterna i bilen men pfff, icke!! Han sitter säkert eller vi stannar hemma!!

  På vissa bussar som det finns bilbälte har han oxå sitt bilbälte.
  På stadsbussarna blir det att bli buren till sätet. Sen får han sitta/ligga på golvet och jag ser till att aldrig ha öppet framför honom utan en vägg eller avskiljare eller nåt så att han inte kan flyga iväg.
  Sen åker vi buss väldigt, väldigt sällan. Jag tycker helt enkelt inte om det. Händer det nåt ligger vovvsen lite väl risigt till…
  Och jag frågar alltid om där är hund på bussen redan och om det är det, var den sitter. Både för min hunds skull och för dens som redan är på.

  Folk tycker jag är tjatig/gnällig, men det skiter jag i. I trafiken händer det olyckor. Händer det olyckor vill jag vara säker på att jag har gjort allt jag kan för att undvika så mycket skador och problem som möjligt!

 2. Stina skriver:

  Mannen heter Bent, inte Bengt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.