Seminarie med hundtränare Grisha Stewart 31/3-1/4

Grisha Stewart, en av USAs främsta hundtränare kommer till Sverige under våren 2012 (31/3-1/4). Grisha har blivit känd över hela världen för sitt arbete med reaktiva och rädda hundar.

Hon har utvecklat Behavior Adjustment Training (BAT), en teknik som ger hundar självkänsla och sociala färdigheter. På grund av sin enkelhet och effektivitet när det kommer till att rehabilitera reaktiva beteenden sprider sig metoden snabbt. Nu har turen kommit till Sverige! (For info in english click here)

Grisha Stewart har specialiserat sig på hundagression och hennes hundcenter Ahimsa Dog Training i Seattle har blivit utnämnt till bäst i delstaten. Hon arbetar där med klassisk kursverksamhet, valpsocialisering och hjälper hundar med hundmötesproblematik. Problem vid hundmöten är en av de vanligaste orsakerna till att människor söker hjälp hos hundpsykologer och instruktörer och det är därför extra roligt att kunna presentera Grisha och BAT för den svenska hundvärlden.

Anmälningsinfo
Seminariet hålls under två heldagar (31/3-1/4) och priset för båda dagarna är 2800 kr inkl moms. Lunch ingår i priset och serveras på Tensta Träff där seminariet hålls. Anmäler du dig innan sista februari får du 500 kronor rabatt på priset för seminariet och betalar alltså bara 2300 för båda dagarna. Du kan läsa allt om seminariet och anmäla Dig på följande sida HÄR


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.