Bloggare räddade 1 137 hundar från att bli mat

Bloggaren Peng räddade 1 137 hundar från att bli mat, hundarna transporterades olagligt från Chonguing-provinsen i sydvästra Kina till ett slakteri i Gauandong-provinsen. (klicka på bilden för att se filmen)

Bloggaren Peng jobbar som volontär hos Chongqing Smal Animal Protection. Peng hade sett transporten och skrev då ett inlägg i sin blogg med vädjan om att transporten skulle stoppas. Transporten skedde under fruktansvärda förhållanden för hundarna.  Sedan gick det fort efter att polisen fått en anmälan från djurrättsaktivister stoppades transporten och nu finns hundarna på en grisgård i sydvästra Kina.

Man har fått hundmat donerat som skall täcka behovet av mat i en månad, nu letar man efter hem till de räddade hundarna. Frågan är om inte dessa återigen snart är tillbaka på gatan och till sist ändå hamnar i grytan?

Dogs saved from dinner looking for new homes

Bloggare räddade 1 137 hundar från att bli mat


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.