Hund dog av brustet hjärta

Bombhunden Theo kom att bli den sjätte brittiska militära hunden att dö i aktion i Irak och Afghanistan. Theo dog av brustet hjärta, han sörjde sig till döds då hans hundförare blivit skjuten av Talibaner.

I livet var de eniga i sitt outtröttliga arbete att rädda oräkneliga brittiska soldater i Afghanistan. I döden var de eniga i tragedi. Strax efter att korpral Liam Tasker dödades i en eldstrid med talibaner, drabbades hans hängivna bombhund Theo av brustet hjärta och dog. Nu har de båda åter förenats på andra sidan.

Bomb-sniffing armydog dies of broken heart after Taliban kill his master


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hund dog av brustet hjärta

  1. croquetas411 skriver:

    Det var då det mest hjärtslitande man ska läsa………………. :””(

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.