Vi har en ny samarbetspartner – Optimal djurförsäkring

Vi välkomnar våra nya samarbetspartner Optimal Djurförsäkring som är ett nystartat försäkringsbolag specialiserat på försäkringar för hundar och katter.

Ni kommer snart att få ta del av en tävling här på Dog News där priset kommer att vara  ett presentkort hos Optimal, på en ett års veterinärvårdsförsäkring på 25 000kr

Håll utkik varje dag så Du inte missar tävlingen som startar snart…..Bloggen fyller snart 5 år så det kommer att vara späckat med överraskningar så som tävlingar etc!

Optimal Djurförsäkringars ambition är hög, nämligen att du som kund ska vara nöjd med Dem – i alla lägen. När du söker information, tecknar eller ändrar försäkring, eller när en skada inträffat. Optimal Djurförsäkringar strävar hela tiden efter att vara lite snabbare, lite bättre. De vill helt enkelt att du alltid ska känna dig välkommen som kund hos Optimal.


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 Responses to Vi har en ny samarbetspartner – Optimal djurförsäkring

  1. Marie Mattsson skriver:

    Hej!

    Kommer ni även framöver, då ni blivit etablerade och välkända, att behålla de jämförelsevis låga priserna på era försäkringar? Eller hamnar de på samma nivå som övriga bolags?
    Marie

  2. åsa borggren skriver:

    Hej kan jag tekna försäkring hos er med min 10 åriga tik?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.