Kvinna kastade ut hund från balkong i Göteborg

En kvinna i 30-års åldern kastade ut en hund från en balkong i Guldheden i Göteborg i morse. Kvinnan var påverkad av alkohol och troligtvis av droger.

Det var fest i en lägenhet i Guldheden, i morse fick en av festdeltagarna för sig att kasta ut en mindre hund från balkongen. Hunden föll uppskattningsvis fem till sju meter,men klarade sig troligtvis utan fysiska skador. Hunden var dock rädd och skygg och synbart medtagen efter den ofrivilliga luftfärden. Ägaren till hunden ringde och larmade polisen, kvinnan omhändertogs och misstänks för ringa narkotikabrott, för eget bruk men också för djurplågeri. Ägaren skall ta hunden till veterinär.

Kvinna kastade hund från balkong


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

5 Responses to Kvinna kastade ut hund från balkong i Göteborg

 1. Lena Andersson skriver:

  Förbjud denna kvinna att ha hund.

  • dognewss skriver:

   Hon var gäst i lägenheten, inte ägare till hunden. Skulle det varit min gäst som behandlat min hund så där, så hade jag brutit kontakten med personen i fråga.

   • croquetas411 skriver:

    Hade det varit MIN gäst som hade behandlat min hund sådär så hade jag sett till att var enda människa fick reda på det och jag hade aldrig i mitt liv beblandat mig med kvinnan igen. Hemska tanke. Folk som inte har någon respect för djur äcklar mig. Enkelt uttryckt.

 2. Pingback: Djur, människor och alkohol | Annorlunda

 3. Anne Edwards skriver:

  Hon ska inte ett skit!!!!
  Hon ska omedelbart fråntas hunden för omplacering å sättas med djurförbud!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.