Impotent man förgrep sig på hund

I går åtalades en 60-årig man i Hudiksvalls Tingsrätt, för djurplågeri sedan han skall ha förgripit sig sexuellt på grannes hund, mannens advokat åberopar mannens journalanteckningar där det framgår att mannen har impotensproblem.

En person skall ha sett mannen förgripa sig på hunden sexuellt och man har vid en undersökning av hunden några timmar efter händelsen hittat blödningar i vaginan. Mannen själv säger att han var så full så han kommer inte ihåg någonting alls, bara att två polismän knackade på hos honom.

Det vore konstigt om mannen skulle gå fri genom att hävda att han är impotent, då det finns mediciner för detta.Vi hoppas på en fällande dom, allt för att skydda hundarna från dessa fruktansvärda människor som förgriper sig på djur.


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Impotent man förgrep sig på hund

  1. Nilla skriver:

    Tyvärr går han väl fri eftersom han var så full att han inte minns… … … …

  2. Britt-Marie skriver:

    Den sista idioten är tydligen inte född! Stackars hund, kastrera karln och släng in honom i fängelse.

  3. Pingback: Utnyttjade hund sexuellt – friades i rätten | Dog News

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.