Vargar försökte gräva sig in i hundgård

Det har flera år talats om vargarna i Lillhärdal som bland annat rivit boskap osv. Nu har vargarna blivit ännu mer närgångna, under söndagsnatten försökte två vargar ta sig in i en hundgård mitt i byn.

Ett vargpar höll på att gräva sig in i hundgården när de upptäcktes av hundägaren. Vargarna brydde sig inte om att de befann sig nästan mitt i byn, utan de var helt fokuserade på att ta sig in i hundgården för att få sig ett mål mat. Det fanns för tillfället inga hundar i hundgården men däremot några älgben som säkert luktade gott och frestade vargarna.


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vargar försökte gräva sig in i hundgård

  1. Gunilla skriver:

    Inte normalt beteende!

    • Anders skriver:

      Vargar kan etablera sej i stort sett var som helst om de får vara ifred.En del av min släkt är uppväxt med Vargar, och har haft Vargi o utanför byn under långa tider. Så fort de slutat jaga Varg, så gick dom in i byn och tog de djur som fanns där. Inget märkvärdigt med oskygga Vargar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.