Dagens bild kommer från Mona

Dagens helt underbart vackra bild kommer från Mona som skriver så här:

Jag heter Poppi och är 2 år och tre månader.
För drygt två år sedan när jag kom till min matte och min moster Mimmi, DÅ var det en vinter minsann som heter duga.
Tyckte matte iallafall – och mina tassar. Det var kallt som attan
varje dag och massa snö!


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dagens bild kommer från Mona

  1. Ebba skriver:

    Nämen såååå söt!

  2. Gunilla skriver:

    Bedårande!

  3. Mona Rönningen skriver:

    … och hon är lika söt idag, min lilla Poppi Långstrump! Kavat och glad dagarna i ända! Moster Mimmi som nu är 12 år kan hålla sig för skratt ibland … Poppi dyrkar dock hennes mark, och Mimmi tycker nog att det är rätt angenämt att tämja denna Poppi trots allt … och fan ta den som är taskig mot Poppi!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.