Har du blivit oschysst behandlad på nätet

Hundar är ofta ett ämne som väcker känslor som avundsjuka och hat känslor hos andra ”mindre begåvade” personer, det är inte sällan man blir offer för kränkningar på internet, som hundägare, utställare eller uppfödare.

Har du blivit oschysst behandlad på nätet? Är det någon som har skrivit något nedsättande om dig på ett forum eller kanske lagt upp en bild på dig som du inte vill att andra ska se? Eller är du förälder till ett barn som råkat ut för något liknande?

Nedan finner du en webbplats som är gjord av datainspektionen,  webbplatsen är till för dig som känner att du blivit oschysst behandlad på Internet. Här får du råd om vad du kan göra för att lösa problemet.

.


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Har du blivit oschysst behandlad på nätet

 1. hundmatsmannen skriver:

  Sjukt trisst det där. Oftast är det helt orättvist också.. Jag har i alla fall klarat mig 🙂

 2. Miranda Kanerup Subasic skriver:

  Hej ¨
  Jag heter Miranda och jag går i sexan på Backaskolan i Malmö. Den här bilden är super bra till min redovisning som jag ska göra om mobbning. Skulle jag kunna få låna den?

  PS// Den kommer bara att visas för min klass och mina lärare i redovisningen.

  Med vänliga hälsningar //Miranda

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.