Äckligt Filip och Fredrik

Att sända grova sexskämt om hundar i TV är förnedrande mot djur, Ulrika Falk Wallberg har alldeles rätt i sina anklagelser mot Filip och Fredriks framförande i TV, efter sitt besök på en brukshundsklubb.

Filip och Fredrik fick följa med på Norrlands största agility tävling, i TV visades bara en kort snutt som brukligt är. Men det som förvånar oss är att det visades en snutt där  Filip och Fredrik sitter instängda med tre hundar i en bil och skämtar om kändisar som ska ha smetat in honung på könsorganen för att sedan låtit sina hundar slicka bort den.

Fredrik försvarar sig med att visst är det larvigt, men många tycker också att det var roligt. VAD är det roliga i denna historia??? Att oskyldigt hundar blir sexuellt utnyttjade? Är det roligt Fredrik Wikingsson?


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Äckligt Filip och Fredrik

  1. Nilla skriver:

    perversa typer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.