Grannen sköt ihjäl familjens hund

Lone Toft i Danmark, fann på söndag förmiddag sin hund ihjälskjuten, hunden hade blivit skjuten av grannen på dennes tomt. 

Familjen Toft är bruten av stor sorg sedan de funnit sin 10 år gamla labrador ihjälskjuten på grannes tomt. Enligt dansk lag har tomtägaren rätt att skjuta ihjäl en annan persons djur som upprepade gånger tar sin in på dennes tomt. Men först måste man göra djurägaren uppmärksam på problemet. Det hade denna granne gjort, hört av sig till hundägaren samt polisen men hundägaren har tydligen brustit i sitt ansvar.

De flesta som läst denna artikel och svarat på en enkät, tycker att hundägaren får skylla sig själv då han inte brytt sig mera om sin hund. Som hundägare tycker vi att det är konstigt att man drar en sådan här sak i pressen, man visar ju bara hur lite man egentligen har brytt sig om sin hunds bästa.


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Grannen sköt ihjäl familjens hund

  1. Nilla skriver:

    Fy f-n rent ut sagt.

  2. ulla skriver:

    Hoppas gubben själv avlider!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.