Dagens bild kommer från Fanny

Dagens bild är insänd av Fanny, bilden inkom för några veckor sedan så kanske har lite av snön smält nu?

Fanny skriver: ……här uppe i västerbotten-norrland har vi fortfarande tonvis med snö, och schäferpojken Olle är överlycklig!


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dagens bild kommer från Fanny

  1. Rebecka skriver:

    Det viktigaste är trots allt att alla hundägare respekterar kopplingstvånget på de platser som har sådant. Där jag bor finns ett naturskyddsområde och i sådana råder ju som bekant kopplingstvång. Man får inte heller cykla där. Trots tydliga skyltar om förbud mot cykling och lösa hundar så är det många hundägare som låter sina hundar springa lösa där. Jag har däremot inte sett att någon cyklist bryter mot cyklingförbudet. Man undrar varför just vissa hundägare bryter mot bestämmelserna. De skulle nog protestera om de såg någon cykla där det var förbjudet men själva verkar de inte bry sig att de bryter mot förbudet mot lösa hundar. Eller kanske är de analfabeter.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.