Tummen ned för Blå Stjärnan IGEN

Blå Stjärnan fortsätter att utmärka sig med icke godkänd service, andra gången på några månader blir man avvisad i telefon hos dem.

Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg har en jourtelefon dit man ringer i nödfall under den tid på dygnet då det normalt inte är öppet, detta telefonsamtal kostar 20kr/minuten + vanlig samtalsavgift.

En liten valp hade fått i sig ett giftigt ämne, klockan var ca 6.20 på morgonen, Giftinformationscentralen öppnar klockan 8.00, på deras hemsida fanns ingen information om detta ämne. Alltså, ingen annan utväg än att hastigt ringa Blå Stjärnans jourtelefon, där en stressad veterinär svarar, kontakta giftinformationscentralen, vilket redan var gjord. Veterinärer hänvisar då till deras hemsida, djurägaren ber om hjälp att finna informationen på hemsidan, veterinären svarar, det har jag inte tid med, jag har två patienter just nu. Veterinären kunde heller inte ge någon första hjälp via telefon, man undrar VARFÖR svarade hon överhuvudtaget då hon inte hade tid med samtalet som djurägaren fick betala för? Djurägaren blev mycket upprörd över utebliven hjälp. Västra djursjukhuset öppnade kl 7.00, på deras jourtelefon som är gratis fick djurägaren den första hjälp hon behövde för att valpen skulle klara sitt liv.


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

8 svar på Tummen ned för Blå Stjärnan IGEN

 1. sussi skriver:

  Håller med dig. Varför ens svara i telefonen,var det för att det skulle ticka pengar på samtalet tro….
  Som sagt det är inte första gången man blir dåligt bemött på Blå Stjärnan. Synd att ni inte vill skriva vilket det andra sjukhuset var som servicen var bra på så andra har möjlighet att bli bemött på ett sätt som man förväntar sig när man kontaktar en veterinär.

  • dognewss skriver:

   Vi korrigerade inlägget, Västra Djursjukhuset gav den service djurägaren behövde dör att ge valpen förstahjälpen. Vi har pratat med Blå Stjärnan idag, där man beklagar och någon ansvarig har lovat ringa tillbaka.

 2. dognewss skriver:

  En dvärghundsuppfödare i GBG ringde en natt till Blå Stjärnan, hennes 3 nyfödda valpar behövde omedelbar vård, vätska under hunden etc, det var vinter och – 10 ute med snöväder. Hon fick komma in omgående svarade man på telefon, hon sa till personalen i telefon att hon är där om 20 min, då skulle hon ringa på dörrklockan och bli insläppt, det var ju bråttom. Vid ankomst var det ingen som öppnade dörren, då ringde uppfödaren på deras telefon, ingen svarade. Uppfödaren kunde se att personalen satt i personalrummet och tittade på TV, hon tänkte hon skulle göra dem uppmärksamma på sin ankomst genom att knacka på fönsterrutan, men det fanns ett stålstaket emellan. Uppfödaren var således tvungen att klättra över ett 2 meter högt staket för att få personalens uppmärksamhet…….valparna dog (det kanske de hade gjort ändå) MEN man skall väll kunna lita på att personalen öppnar dörren då man är på väg i ett akutfall!

 3. Karlsson skriver:

  Blå stjärnan i gbg har sitt personalrum har ingen tv och ligger dessutom på andra våning vilket gör det omöjligt att se in utifrån. Så jag tycker hela den här historien låter väldigt osannolik.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.