Madeleines hund blev ihjälkörd på hennes gård

Madeleines hund Izor dog i hennes famn, bara minuter efter att den blivit överkörd av postens bil som passerar genom tomten dagligen.

Chauffören uppfattade hunden och hörde hur den skällde hjärtskärande då den träffades av postbilen, men han valde att fortsätta från platsen utan att ta reda på hur det gick för hunden.

Madeleine såg sin hund bli överkörd och sprang sedan fram för att ta den i sin famn där den dog minuterna efter olyckan. Hon satt där ensam med sorgen och chocken över sin döda vän. Ilskan kröp i hennes kropp över att chauffören smitit från platsen. Några timmar senare kom dock två personer från posten för att höra hur det gått.

Utredningen är sekretessbelagd och dessutom nedlagd utan att Madeleine har fått säga sitt i ärendet, varken posten eller polisen har hört Madeleines version om vad som skedde.

Det minsta man kan begära då någon kör på ett husdjur är att chauffören stannar och ser till hur illa djuret är skadat och kontaktar en ägare.


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

7 svar på Madeleines hund blev ihjälkörd på hennes gård

 1. Mona Rönningen skriver:

  Det jag fick lära mig när jag tog körkortet för åtta år sedan är att man mister körkortet om man smiter efter att ha kört på ett djur … har för mig det iallafall! Bedrövligt öde för den stackars hunden och för jäkligt att ett postbud inte har civilkurage!

 2. Eva Egelmyr skriver:

  Det är för jävligt att dom har mage att uppföra sig så. Det hör väl till om man kör på något va det än må vara att man stannar. Smitning kallas det. Men jag undrar varför det är sekretessbelagdt, har posten betalat Madeleine då, gjort upp utan rättegång?

 3. Anonym skriver:

  någon som känner Madeleine???? be henne överklaga, du kan överklaga i det oändliga i det polisen lägger ner. ofta lägger de ner i brist på intresse och lathet! anmäl även han som körde postbilen för smitning!

 4. Madeleine skriver:

  Hej
  Jag som är ägare.. Detta kommer att överklagas in i det sista

 5. Gunilla skriver:

  Madeleine, mina tankar är hos er! Så fruktansvärt!
  Bussigt att några från Posten i alla fall kom ut, men jättedåligt att inte föraren kommit! Rädd för att faktiskt bli fälld för smitning??? Fegt. Kan Posten ta sitt ansvar vad gäller försäkringen???
  Det står att Polisen ville hjälpa Dig med Försäkringsbolaget – har de gjort något åt det ännu?

  Kan ni ställa ut stora blomkrukor kors o tvärs, så de som kör över gården måste dra ner farten? Eller det måste ni kanske ha Trafikverkets tillstånd för?
  Ni kanske ”råkar tappa” halmbalar på vägen allt som oftast framöver???

 6. Madeleine skriver:

  Hej

  Posten kommer inte att hjälpa till med någonting eftersom att dom nekar alltihopa. ang postlådan så ska den flyttas ut på vägen så dom slipper köra igenom gården.

  Vi får se hur detta kommer att gå vidare men jag kommer att överklaga

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.