Under Sund i mun månad i maj erbjuds gratis tandkontroller av veterinärer

Att ta hand om sin hunds munhälsa bör vara lika viktigt som att ta hand om sin egen. Hunden ses allt mer som en familjemedlem och kräver därefter samma omtanke som oss människor. Trots det är det långt ifrån självklart att ge hunden samma vård och att till exempel ha tandborstning som en daglig rutin.

Hur viktig är egentligen en god munhälsa för hundens livskvalitet? Vad kan du som hundägare göra för att motverka tandproblem hos din hund och vad innebär egentligen ett ansvarstagande hundägande?

För att skapa en ökad kunskap hos hundägare kring hundars munhälsa bjuder Mars i samarbete med Svenska Kennelklubben in till en härlig pressfrukost den 26 april som handlar om hundars munhälsa och ansvarsfullt hundägande. Under Sund i mun månad i maj erbjuds gratis tandkontroller av veterinärer i hela landet med målet att öka kännedomen om detta okända problem.

Dog News är inbjudna till pressfrukosten men vi har tyvärr tackat nej denna gång. Vi håller på att reda ut vilka veterinärer som deltar i kampanjen Sund i mun, som erbjuder gratis tandkontroller under maj månad.

Läs mera om pressfrukosten HÄR


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

4 svar på Under Sund i mun månad i maj erbjuds gratis tandkontroller av veterinärer

  1. Carina skriver:

    Husse borstar alltid när han e hemma, men jag använder ”bar” tandspray till honom.

  2. dognewss skriver:

    Vi kommer att återkomma med info hur man finner sin närmaste veterinär som deltar i kampanjen

  3. Pingback: Pressfrukost Sund i mun | Dog News

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.