Specific veterinärfoder hos Djurhälsobutiken

NU kan Du köpa Specific Veterinärfoder från Djurhälsobutiken på internet, du får ditt foder bekvämt levererat och slipper åka till veterinär för att handla. Du spar både din rygg och bensinpengar, och det sliter inte på miljön.

Våra hundar som skall vara i vacker päls inför utställningar serveras enbart det bästa av det bästa, Omega Plus Support CΩD är ett foder med mycket höga halter av omega-3 fettsyrorna EPA och DHA från fiskolja som främjar hudens barriärfunktion. Fodret lämpar sig även väl till daglig utfodring av vuxna hundar och ger en fin och glansig päls. Fodret är mycket välsmakande och är det enklaste sättet att tillföra hundar mer fettsyror.

Har Du en hund som lätt lägger på sig lite extrahull så rekommenderar vi Specific Weight Reduction, som med den låga fetthalten och höga fiberhalten ger en låg energitäthet. Detta innebär att även hundar som ska banta kan ges betydande fodermängder och därmed känna sig mätta. Specific Weight Reduction CRD har en hög proteinhalt som säkerställer att musklerna bevaras under bantningsperioden. Detta är inget vanligt light foder utan ett riktigt bantningsfoder.

Ett tips är att du ger ett vanligt foder på morgonen och Specific Weight Reduction på kvällen, ifall din hund har lätt att lägga på sig, då undviker du viktuppgången och hunden kan känna sig mätt i magen.


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Specific veterinärfoder hos Djurhälsobutiken

  1. Majvippa var för mig något nytt !! Har aldrig sette ller hört talas om förut : )

  2. Johan H skriver:

    Det ser ut som ett bra foder det där, i alla fall om man läser på innehållsförteckningen 🙂

    • dognewss skriver:

      Vi har använt fodret framgångsrikt i över 10 års tid, vi har nått stora framgångar i utställningsringen och får ofta kommentarer om hur vackra pälsar våra hundar har! Värt att prova 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.