Dog News har en ny banner

Det är många som har hört av sig till oss tidigare angående vår banner, NU har vi äntligen fått en ny.

Ja, just precis av en slump träffade vi på Mona på Hottadoggar som är duktig på banners, hon gjorde ett förslag till oss utan att vi ens bett om det.

Den gamla bannern kommer att finnas kvar och syns slumpvis som banner..tills vi har vant oss, sedan försvinner den helt om alla Ni läsare gillar den nya lika mycket som vi gör?!


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dog News har en ny banner

 1. Leif Holmström skriver:

  Angående er logga
  Måste börja med att tacka er för ert genuina engagemang. Jag har inte läst er sida så länge, men jag kan direkt säga att just när den maffiga texten (jag talar om den hittillsvarande versionen, inte den senare) sprang fram över skärmen första gången så kändes samma Aha- och nyhetspirrande känsla som om man fått ynnesten att slå upp en tidning från pressens guldålder: Från de tider då tidningar var främsta nyhetsmedia, och då typvalet åt Times-hållet borgade för två saker: Att man kom med nyheterna, och att man stod för styrkan.Checka DN:s webbsidor hur dom fått sidorna att lysa av nyhetskänsla med fimpade namnversioner som ger logotypkänsla då de har samma stil som DN-loggan.

  Jag kan förstå att bokstaven g kan sätta käppar i hjulet när det gäller att få ’planhushållning’ i underkant för att harmoniera med bilden, men just den bokstaven kan man – utan att göra den tunnare – korta av så att man ser hela bokstaven (förminskar i datorn, d v s har kvar breddmåttet, minskar höjdmåttet). En gemen boksta g måste inte stå på raden, den kan hänga ner till 50% av utrymmet mellan rad och ram.

  Det nya förslaget som ni nämner att ni känner för är också bra – men den där maffiga hurravadviärbra-känslan slår en inte i ögonen. Och det är heller inte alla läsare som är lika ungdomlia i kroppen som i sinnet. Har man nedsatt syn t ex så har man slopat att sätta finess framför läsbarhet (och är ni rädda för att bara loggan syns och att folk inte lockas in i texten för att dom bara ser själva loggan på skärmen – och tror att inget nytt skrivits – gör då loggaramen kvadratisk och välj ett bra första inlägg intill den kuben med egen rubrik i samma höjd. Om ni datakör era sidor med automatisk text i följdordning så kan ni bara behandla förstainlägget som en ’dagsannons’ vilken ni byter för hand, och på så sätt alltid ha chansen att toppa med bästa insända materialet).
  …och försök ha kvar uppgiften om att ni är den mest sökta sajten. Det har jag sagt till hundägare som nu tillhör de som klickar på era sidor.
  LH

  • dognewss skriver:

   Hej Leif, Välkommen som läsare av Dog News! Tack för de fina orden och tack för alla bra synpunkter, det uppskattar vi.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.