Kennel brann ned till grunden – ägaren saknas

En kennelägare vars hus brann ned till grunden i Ekeby, saknas fortfarande. Man har funnit resterna av två hundar som omkom i branden.

Det var tidigt på torsdagsmorgonen som en granne såg att det vällde ut rök från grannhuset. Huset gick inte att rädda men man lyckades rädda ett stort antal hundar. Man har funnit resterna av två hundar som omkom i branden.

Kennelägaren har dock inte påträffats ännu, hon kom inte till sitt arbete igår. Hennes bil stod inte på uppfarten varför man hela tiden trott att hon inte varit hemma. Om kvinnan inte har hittats fram till idag så kommer man att ta in en specialhund från Göteborg för att leta efter kvinnan.


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

4 svar på Kennel brann ned till grunden – ägaren saknas

  1. dognewss skriver:

    Vi ber till gudarna att det inte har hänt henne något

  2. dognewss skriver:

    Kvinnan som ägde den villa i Ekeby som brann ner till grunden i torsdags morse är ännu saknad. Arbetet på själva brandplatsen ligger för tillfället nere, nu koncentrerar sig polisen på dörrknackning, förhör med grannar och inre spaning.http://hd.se/bjuv/2012/05/04/annu-inga-livstecken-fran/

  3. dognewss skriver:

    Ägarinnan till en villa i Ekeby utanför Helsingborg som totalförstördes vid en brand i torsdags morse har hittats död. Kvinnan drev en kennel på fastigheten. Tretton hundar kunde räddas undan branden medan kvarlevorna av två hundar påträffades i brandresterna. http://www.tv4.se/1.2631257/2012/05/05/agare_till_nerbrunnet_hus_i_helsingborg_hittad_dod

  4. Pingback: Kennelägaren hittad död |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.