Käkarna tuggade som en häcksax

73-åriga Björn blev svårt biten av en hund då han skulle hjälpa hundens ägare som låg sjuk på gatan.

Så fort som Björn gick fram till den sjuka mannen på gatan, gick hunden till attack, käkarna tuggade som en häcksax genom senor och muskler. Björn skall ha fått över 25 bett och fördes till sjukhus för vård.
Räddningen kom då en person som stod på en balkong kastade ned mat till hunden, som då gav upp och sprang bort till maten som låg på marken.

Hunden avlivades efter attacken.


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

5 svar på Käkarna tuggade som en häcksax

 1. Mona Rönningen skriver:

  Detta är ju ett vanskligt fall då flockledaren är sjuk och hunden säkerligen känner det och försvarar honom. Dock ingen ursäkt för attack! Tragiskt för alla parter. Jag känner en ambulansförare som är livrädd för hundar efter alla gånger då de ska hämta en sjuk hundägare, tydligen vanligt att hunden vaktar husse/matte. Men känner inte hunden skillnad på någon som ska hjälpa eller någon som ska skada? En undran bara!

  • BirgerZorro skriver:

   Självklart så känner inte hunden av detta direkt, men om personen som ska hjälpa kan hundar så är det inga problem. MEN det finns FÅ människor som verkligen kan hundar…. 🙁

 2. Anonym skriver:

  🙁

 3. Eskil von Eskil skriver:

  Bra att sånahär aggressiva exemplar avlivas, de är en fara för alla i deras närhet.

 4. BirgerZorro skriver:

  Jag blir lika förbannad varje gång jag läser om sådant här! Hunden gjorde INTE fel i detta läge; han var bara beredd att försvara sin husse med sitt liv!!! Tyvärr så fick hunden plikta med sitt liv för sin lojalitet….. 🙁

  Så jävla onödigt!!! 🙁

  Tyvärr så fattar inte folk hur hundar funkar; hundarna har EN ENDA uppgift som går utanpå ALLT annat och det är att skydda sin flock!!! Ska detta vara så jävla svårt att förstå?

  MEN om folk/idioterna kunde lära sig mer om hundar så skulle det inte vara så stora problem som vi ser så gott som dagligen. En hund GÖR ALDRIG FEL; det är bara vi som handhar hundarna och vi som möter hundarna som gör fel. Men det är ju klart; det sitter ju långt inne att erkänna att man gjort fel. Det är ju alltid någon annans fel, eller hur?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.