Hur många hundar heter Estelle?

Studier visar att allt fler hundägare förmänskligar sina hundar, man firar födelsedagar med tårta, man klär dem i kläder och varför inte fira dop?

Det kan inte ha undgått någon att det är stor fest i Sverige idag, man döper Prinsessan Estelle. Vår hundvalp kom till familjen precis då man offentliggjorde Prinsessans namn, därmed blev valet av namn på valpen enkelt, klart hon skulle heta Estelle och kallas för Stella. I samma veva sa vi lite på skämt att vi skall hålla dop samma dag som Prinsessan Estelle blir döpt, därför firar vi idag dopet av vår hund Estelle. Hos Agria skriver man om att allt fler döper sitt djur till Estelle.

Man behöver bara titta på Facebook för att se att allt fler hundägare firar sina hundars födelsedagar med både tårta, gäster och presenter! Man har börjat göra sina hundar till ”barn” man förmänskligar dem. Egentligen är det lite kul bara man inte glömmer bort att de behöver en uppfostran också……

Följ Prinsessan Estelles dop LIVE HÄR och HÄR


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.