Gör din egen poster

Litet tips till dig som vill ge bort en annorlunda present eller varför inte behålla den själv att pryda din vägg med.

Vi skall iväg på ett event i oktober, till det behöver vi en stor poster att hänga på ”väggen” vid vårt bås. Vi lät förstora bilden ovan och göra den till en poster i storlek 70×100 på banderolltyg. Resultatet blev fantastiskt så vi kan varmt rekommendera företaget som gör dessa posters, stora som små på vanligt fotopapper eller banderolltyg allt enligt dina önskemål. Det var dessutom snabb leverans, beställde på söndags kväll och idag levererades det med rek brev (i rulle) hela och fina.

Företaget finner ni HÄR

Fotograf är Madeleine Samuelsson, du hittar kontaktuppgifter på hennes hemsida HÄR 


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.