Polisen vädjar – Lämna inga hundar i bilen!

Bara för några dagar sedan skrev vi ”Nu är det livsfarligt att lämna sin hund i bilen”

Under de senaste dagarna har Polisens ledningscentral fått in ett större antal uppringningar från folk som sett hundar instängda i bilar, och med de höga temperaturer som varit kan detta leda till stort lidande för djuren.

Nyckelordet för Polisen när djur hittas instängda i varma bilar är nöd. Om nöden kräver det så gör Polisen allt för att rädda djuren från lidande. Med sommarvärmen kommer larmen om hundar och andra djur som sitter instängda i solvarma bilar.

Läs mer HÄR


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Polisen vädjar – Lämna inga hundar i bilen!

  1. Pingback: Hundägare åtalas efter att ha lämnat hundar i solvarm bil |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.