Miljonär på hundbajs

Hundbajs är något som irriterar alla, från hundägarna till stackars oskyldiga människor som trampar i det, säger Stig-Arne Mårtensson som har blivit miljonär på hundbajspåsar.

Stig-Arne Mårtensson klurade på hur man skulle komma åt problemet, och hans idé har gett honom ett rejält klirr i kassan. Han kom på idén att sätta upp gratis påsar för hundbajs i parker och på andra platser där många rastar sina hundar.

Lokala företagare får sedan ”annonsera” med sitt namn och logga på dessa bajspås ställningar, och visa att de tar lite samhällsansvar.

Företaget Tikspac har dragit in en hel del pengar,  170 kommuner har nappat på idén och uppfinnaren har planer på en omfattande internationell expansion.

Förra året omsatte Tikspac 20 miljoner kronor och redovisade en vinst på 1,6 miljoner. Om fem år tror man sig nå 360 miljoner kronor.

Där kan man snacka om att skita pengar….

Fakta Tiks Pac

Han tjänar miljoner på skitsak


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 Responses to Miljonär på hundbajs

 1. Yvonne skriver:

  Konstigt att annonsörerna går på detta, vem har någonsin läst vilka som bekostar påsarna. Dessutom verkar det vara mer ett sätt för snåla personer att slippa kostnaden för att köpa påsar, de tömmer hela ställningen på påsar och tar hem till sig. Har tyvärr sett det mer än en gång hemma hos folk! Tanken var väl att påsarna skulle vara till för dem som glömt ta med sig egen eller ifall man är behov av att använda fler påsar än vad man har med sig. På min och min hunds promenadstråk ser jag bara tomma ställningar, länsade av någon snål hundägare.

  • dognewss skriver:

   Håller med i allt du skriver, tänk att kommuner/skattebetalare understöder denna mans påhitt!?? Vad som retar oss är att det OFTA ligger stora bajshögar intill dessa ställningar GRRR

 2. Tina skriver:

  Jag fick förfrågan för en tid som om att annonsera med min logga på dessa ställningar. Det var galet dyrt ! Enligt min mening är det hundägarens ansvar att skaffa sig påsar. Tror knappast de som annonserar på stolparna får mer kunder ialla fall…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.