Lär dig fotografera din hund

Foto: Lina Lyckelin

Kurs inriktad på hundfotografi (kan appliceras på andra djur också! på Valdemarsviks brukshundklubb till hösten. Det blir en helgkurs, 8-9 september, 9.00-16.00.

Dag 1
kommer fokus att ligga på komposition, perspektiv och vad bländare/slutare gör för ens bilder. (man kommer att gå igenom bländare/slutare/ISO, men ingen djupdykning.) Vad gör en bild intressant? Vad ska man tänka på vid ljussättning av en bild – hur fotograferar man i effektfullt motljus, skugga, skarp sol osv? Vadå ”exponeringskompensera”?

Dag 2 är främst tillägnad action – vilken hundägare vill inte fånga sin hund i full fart? Att ”frysa” ögonblick eller dramatiskt oskärpa – vad är vi ute efter? Blixtens vara eller icke vara. Olika sätt att fokusera. En kort introduktion till efterbearbetning i Photoshop. Olika objektiv och vad dessa kan göra för ditt fotograferande.

Anmälan och frågor rörande anmälan sker till klubbens Maria Löf på telefon: 0768355049 eller e-post: maria-lof@hotmail.com

Läs mera om kursen HÄR


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.