Stor demonstration mot den norska djurplågaren på lördag

Nu på lördag kommer ett stort antal hundvänner att demonstrera utanför den gård i Jämtland, som den norska djurplågaren bor på.

Man är starkt kritisk till att kvinnan tillåts ha hund i Sverige torts livstids djurförbud i Norge.

Droppen som fick bägaren att rinna över var då det stod att läsa i AB om hur kvinnan hade eldat på rottisen Rocky. Men norskan försvarar sig med att allt bygger på en lögn som Rockys förra ägare skall ha hittat på för att skydda sig och sin historia då hon brutit sig in hos norskan och tagit tillbaka Rocky (som nu är avlivad pga sina skador).

Länsstyrelsen skall ha gjort ett tiotal inspektioner på gården och inte upptäckt några brister eller missförhållanden hos djuren. Man har JO anmält Länsstyrelsen i ärendet.

Polisen är förvånad över den hets som pågår på internet mot kvinnan, kanske det är dags för svensk polis att öppna ögonen!!!! På polisen menar man att man BÖR TÄNKA SIG FÖR HUR MAN UTTRYCKER SIG, kvinnan är INTE dömd i Sverige!

Norska politiker förtvivlade över att djurplågaren får föda upp hund i Sverige

Läs ALLT som skett angående den norska djurplågaren / djurmisshandlaren HÄR

Demonstration mot djurplågerianmäld (lite konstigt att man talar om aktivister i denna artikel, det är INGA vanliga djurrättsaktivister som ligger bakom demonstrationen, utan helt vanliga hundägare)


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Stor demonstration mot den norska djurplågaren på lördag

  1. Pingback: Inbrott hos norska djurplågaren – 2 hundar rövades bort |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.