Elin fick ärr för livet efter hundattacken som kunde tagit hennes liv

Elin blev nästan ihjälbiten den 15 april då två hundar attackerade henne och några andra ryttare, hundarna avlivades efter attacken men Elin har fått ärr för livet.

Elin är fortfarande sjukskriven efter hundattacken, som har gett henne fula ärr som aldrig går bort och en nervskada i ansiktet, som kan bli permanent. Elin försöker leva ett normalt liv men har inte klarat av att gå tillbaka till sitt jobb. Hundägaren har fortfarande inte åtalats.

Detta har hänt

28-åriga Elin blev biten i ansiktet, en 66-åring fick ryggskador och en 12-åring chockades. Hundarna dök plötsligt upp och började jaga hästarna som skenade. Den yngsta ryttaren kastade sig av hästen och chockades, dels av fallet men också av att se hur 66-åringen kastade sig av hästen med ryggskador som följd.

Då Elin hoppade av sin häst anfölls hon av hundarna, hon fick svåra bett i ansiktet och på halsen. Hon fördes med helikopter till sjukhuset där hon senare opererades för sina svåra skador. Även den äldre damen fördes till sjukhus för vård.

Trodde inte jag skulle klara mig

Elin blev nästan ihjälbiten

  ”Hon kunde ha blivit ihjälbiten” Den tolvåriga flickan berättar om attacken
  ”Hundarna högg och bet överallt” 28-åringen berättar om hur hon attackerades på ridturen: Det enda jag såg var blod, det var överallt


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 Response to Elin fick ärr för livet efter hundattacken som kunde tagit hennes liv

  1. Pingback: Hund attackerade ryttare |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.