Att ge hundar ett människonamn visar på låg intelligens?

En insändare i Smålandsposten menar att hundägare som ger sina hundar människonamn, visar på att intelligensen hos dessa hundägare är riktigt låg!

Insändaren handlar om hundbajs men slutar med ett riktigt elakt påhopp om låg intelligens hos hundägare som döper sina hundar med människonamn. Först tyckte vi att insändaren var saklig men slutet visar nog vems intelligensnivå som är lägst!

Hundar invaderar vår samhälle


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Att ge hundar ett människonamn visar på låg intelligens?

 1. William Deutz skriver:

  Jag driver en hundblogg där jag skriver om vardagen med hund, träning, tävling och tips! Kika in
  Har även tillsammans med några andra spånat på en ide som heter ge utrymme för gula hundar. Där en tjej kommer att design halsband i gult och där det kommer stå INTE RÖR/INTE STÖRA för hundar som man ska låta vara eller som är i träning/tjänst. Vad tror du om det? Vi vill få ut budkskapet om dessa halsband runt om i Sverige. Man ska kunna känna igen dem och veta vad det innebär. Precis som när polisen kommer/brandmän/ambulansförare med mera. De har ju sina uniformer och hundarna har sina halsband!!
  /Erika

 2. Islin skriver:

  Min hund heter Kasper och jag anser mig rätt smart. 😉

 3. Jeanette Andersson skriver:

  Min hund heter Jerry GoldFiger och jag har rätt att kalla min hund för vad jag vill. Vi har alltid bajspåsar med oss, håller med om att det finns´många hundägare som är lata och ser ut som byfånar när deras hundar bajsar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.