Hörby kvinnans hund sparkades i magen

Kvinnan från Hörby som utmärkt sig i media på grund av sina hundar har återigen skapat rubriker.

Det skall enligt media röra sig om ”kamphundar” som skall ha sprungit fram till ett femårigt barn utan att bita! Efter detta skall en i sällskapet sparkat hunden i magen, varav hundägaren gjorde en polisanmälan. Någon skall också ha låtit två hundar attackera hennes hundar vid hennes trappuppgång.

Bakgrunden till kvinnans hundhållning känner vi inte till men inte skall man sparka en hund i magen!!! Vad är det som sker egentligen med människan som kan misshandla ett djur!

Bråk igen kring kamphundar i Hörby


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

5 svar på Hörby kvinnans hund sparkades i magen

 1. Nej tack skriver:

  Om en hund som kan kallas ”kamphund” springer mot mitt barn ska den hunden vara väldigt glad om den bara får en spark i magen.

 2. graceblogg skriver:

  Sparkade ihjäl hundvalp – man dömd. 47-åringen hävdar att han skyddade sonen.
  Publicerad 25 aug 2011
  En 47-årig man som i oktober förra året sparkade ihjäl en hundvalp i Norrköping dömdes på torsdagen till villkorlig dom och hundra dagsböter för djurplågeri.
  Det var en kvinna som tappade hundkopplet på promenad med hunden. Den elva veckor gamla golden retrievervalpen gick fram till 47-åringen och dennes fyraårige son. Enligt vittnen sparkade mannen valpen så hårt att den flög iväg en bit, skriver nt.se.
  47-åringen hävdar att han skyddade sonen.

  Mannen hävdar att valpen attackerade-
  Hundvalpen sprang fram till en pappa som stod med sitt barn. Pappan, en man i 40-årsåldern, uppfattade att hunden kom emot dem på ett hotfullt sätt och valde då att sparka till hunden kraftigt.

 3. Arg granne skriver:

  Det fanns inget barn i närheten. Såg det på håll, han laddade sin spark mot rottisen som ville skydda sin kompis (amstaffen) och sen skrattade han när hunden tjöt och sprang efter skydd! Han hettsade senare sin rödnos pittbull att bita hennes amstaff hund. Sjuk idiot! Inget här står stämmer ju..?? Känner ingen av dom…bor som nära granne på samma gata bara. Hon försökte sära på hundarna medans han ville dom skulle slåss såg det ut som för mig. Sjukt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.