Treåring rastade stor schäferhund ensam

En treårig pojke begav sig igår alldeles ensam ut för att rasta en stor schäferhund, han hittades av en kvinna som mötte honom vid en bro i Sundsvall.

Pojken vistades för tillfället hos sin farmor och hade turligt nog inte hunnit långt från hemmet då man hittade honom. Tänk om han hade mött en annan hund, detta hade kunnat sluta i en katastrof. Polisen tillkallades och kunde snabbt överlämna pojken till sina anhöriga.

Treåring var ute på promenad med schäfer


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 Responses to Treåring rastade stor schäferhund ensam

  1. Marice skriver:

    Alltså förstår absolut vad syftet är med hela artiklen & hur det kunde ha gått o.s.v. men måste man alltid skriva en ”stor schäfer” finns det små då??? schäfer ha ju den storleken dom ha,skriv istället att vi vuxna måste lära oss att det är vi som ha ansvaret både vad det gäller våra hundar oavsett storlek & ras & våra barn!!!

    • dognewss skriver:

      Både du och vi vet säkert att schäfer är en stor hund, men för den oinvigde som inte kan så mycket om hund och inte vet hur den ser ut så är ordet ”stor” befogad. Resten borde varje hundägare veta redan innan de skaffar hund!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.