Körde på hundar – lämnade dem att dö i diket

Två hundliv släcktes sent på måndagskvällen, efter att ha blivit påkörda av en bilist som lämnade dem att dö övergivna i ett dike.

Av okänd anledning sprang de båda hundarna rätt ut i körbanan i korsningen nära Örntorp på länsväg 125. Ägarna såg inte själva olyckan och hann ej till platsen, någon snäll själ tog de svårt skadade hundarna till veterinären. Den ena så svårt skadad att den fick avlivas och den andra dog på operationsbordet.

Ägarna till hundarna efterlyser nu både de snälla personerna som tog hand om hundarna och den rädda ”jävel” som smet från platsen efter att ha kört på de två hundarna som kostade deras liv.

Förare smet efter att ha kört på hundar


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 Responses to Körde på hundar – lämnade dem att dö i diket

 1. BirgerZorro skriver:

  Jag blir jävligt trött på hundägare som skyller på bilisterna när deras hundar blir påkörda; Men självklart ska man stanna. Men i övrigt så gjorde ju bilägaren inget fel; enda skillnaden är ju att han fått ersättning för sina skador på bilen om han stannat!!!!

  • Britt-Marie skriver:

   Jag (hundägare) tror inte nån skyller på bilisten, däremot är det väldigt illa att bara lämna platsen.För mig är det beteendet avsaknad av empati och en oerhörd nonchalans.

 2. Bina skriver:

  Hur många katter får inte gå detta öde tillmöte?? Lösa djur nära väg kan ju tyvärr alltid sluta på så här. Förstår inte varför man inte kan stanna till vid närmsta hus o säga till vare sej det handlar om hund, katt lr nåt annat djur!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.