Är man stolt om hunden äter och förstör allt i sin väg?

hh

Människan har ett konstigt behov av att synas och få bekräftelse, eller vad sägs om hundägare som kontaktar media och vill berätta om sina hundars äventyr eller ovanor.

Ta till exempel de två hundarna som satt instängda i en bil på en parkeringsplats i 25 graders stekande sol och sedan blev befriade genom att bilen blev stulen… läs HÄR Ägarna fattade inte hur dumt de hade agerat själv genom att lämna hundarna i bilen i solen…..! De gick till media och berättade om deras eget sätt att plåga hundarna på……

Och så har vi familjen Pettersson som stolt berättar till media om deras schäfer Simba som äter allt han egentligen inte borde äta, så som soffor, skor, golv, sängar, fjärrkontroller, mobiler och 4 KG godis!!!!!??? . Och sedan konstaterar man att hunden har STOR aptit! IDIOTI säger vi.

Hunden som äter precis allt


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.