Försvunnen hund tillbaka efter sex år

Det är som en saga, en hund som varit spårlöst borta i sex år och och sedan återförenas med sin ägare.

Harald Sparby i Olso fick sitt livs härligaste överraskning då telefonen ringde, det var en man från Sverige som ringde och frågade om de kände till en Golden Retriver vid namn Rex. Haralds tårar rann ned för kinderna då han svarade..han trodde aldrig han skulle få se sin hund igen, efter de sex långa år som han varit försvunnen.

Rex ägdes egentligen av Haralds svärfar, som var sjuk, meningen var att Rex skulle omplaceras till Haralds familj då svärfadern blev så sjuk att han inte mera kunde ha kvar Rex.

Av någon okänd anledning blev Rex omplacerad utan att Harald fick veta var han fanns, de letade men lyckades aldrig finna Rex nya ägare. Man försökte gå vidare men tankarna fanns hos Rex och man undrade var han fanns och om han hade det bra.

Den 16 juni dök Rex ensam upp vid sjön Stora Le i Sverige, som ligger på gränsen till Østfold i Norge. Rex hamnade hos den svenska polisen som placerade honom hos en kvinna i Sverige. Hon upptäckte att Rex hade en chipmärkning och på så vis hittade man familjen Sparby. Som ett under lyckades man övertala den nya ägaren som idag hade hand om Rex att överlåta honom till Harald, där lyckan är stor över att få njuta av Rex resten av hans liv.

Kan det sluta vackrare!

Jeg kunne ikke tro at dette var sant

Hund försvann – kom tillbaka efter sex år


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Försvunnen hund tillbaka efter sex år

  1. Berit Nielsen skriver:

    Underbart !!! Heder åt familjen som lät honom komma hem igen !!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.