Förvaring av hundfoder i växthusliknande miljö – Plantagen

Plantagen förvarar hundfoder i starkt solsken i växthusliknande miljö, där texten på prislappen i hyllan har blekts bort av solen.

Efter att ha läst alla Plantagens annonser i Hundsport om förmånligt hundfoder åkte vi till Plantagen i Kungsbacka. Vi blev både ledsna och besvikna då vi såg alla hyllor fulla av foder så illa placerade i starkt solsken i en växthusliknande miljö, så att texten på prislapparna blekts bort. Det var både fuktigt och mycket varmt nästintill stekhett i utrymmet där fodret förvarades. Vi gick därifrån och hoppas att andra gör det också! Hundfoder skall förvaras torrt, mörkt och svalt! 

Synd vi inte tog foto…har någon av Er läsare vägarna förbi Kungsbacka Plantagen? Fota gärna hyllorna och sänd det till oss på dognews@hotmail.se 

Det kan omöjligt vara bra att förvara hundfoder på det viset!


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

5 Responses to Förvaring av hundfoder i växthusliknande miljö – Plantagen

 1. Liza skriver:

  Det är liknande här i Jönköping, ligger inte direkt i solljus men förmodligen säljs inte så mycket för alla påsar var dammiga och det låg påsar stora påsar på golvet som inte verkade ha hanterats särskilt varsamt, avdelningen var inte särskilt väl skött, när jag tog i en påse blev jag jättesmutsig, förvaringen är ju inte heller svalt, torrt och mörkt.

 2. marie skriver:

  Tror att plantagen ska hålla sig till växter & trädgårdstillbehör..

 3. maggandog skriver:

  Här skulle man aldrig handla hundfoder i ett växthus 🙁

 4. Anonym skriver:

  precis samma sak I Helsingborg!!

 5. Pingback: Svårt göra anmälan om felaktig förvaring av foder – Plantagen |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.