Problem med mage och tarm – Prova Synbiotic D-C

Efter att ha provat allt mot diarré, bland annat veterinärhjälp, antibiotika, avmaskning, byte av foder osv kändes det hopplöst. I ren förtvivlan beställde vi Synbiotic D-C och det visade sig bli räddningen då hundens mage varit upp och ned i månader.

Vi doserade lite mer än vad som det står på förpackningen, efter att ha googlat och hittat lite råd på utländska sajter. Ca 7 dagars användning visade sig ge effekt. Nu är hundens avföring helt normal, vilket är en lättnad efter flera månaders mardröm av lösa diarréer och veterinärbesök och medicineringar. Ni som har problem med lös avföring eller stressmage, prova Synbiotic D-C, det kan vara räddningen för Er hund också.

Synbiotic D-C är ett högkoncentrerat Pro och Prebiotokum som förebygger och motverkar obalans i mage och tarm. Perfekt inför situationer som kan upplevas som stressfulla, ex tävling eller transport.

Synbiotic D-C innehåller Probiotika och Prebiotika som ersätter förlorade mag-tarmbakterier samt stimulerar tillväxten av de nyttiga tarmbakterierna.

  • Förebygger tarmstörningar vid stressade situationer
  • Återställa tarmbalansen vid eventuella störningar
  • Äldre hundar som har en mage som ofta är i obalans
  • Djur som får antibiotika vilket kan rubba magen och tarmens balans.

Du kan köpa Synbiotic D-C här


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.