Två chanser att kvalificera sig för Crufts

Från och med nästa år kommer det att finnas två chanser i Sverige för att kvalificera sig till världens största hundutställning Crufts.

Hundutställningen MY DOG blir från och med år 2013 kvalificeringstävling till Crufts, som är världens största hundutställning!  För att få delta i Crufts måste hundarna ha kvalificerat sig genom att bli bästa hane eller bästa tik eller vinnande juniorhane eller tik med excellent. Fram till nu har vi i  Sverige kunnat kvalificeras endast på Stockholm Hundmässa, men Nu finns möjligheten också på My Dog, som säkert kommer att dra ännu fler anmälda hundar än tidigare!!!

Planera redan NU för utställningshelgen  My Dog den 3-6 januari 2013


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.