Polishund i tjänst slogs blodig

En polishund som var i arbete slogs blodig vid en sammandrabbning mellan hunden och en ung man som rymt från ett ungdomshem.

Polisen hade efter tips fått veta att en ung man betett sig konstigt, då polisen kom till platsen gömde sig mannen i ett majsfält. Mannen ropade att han kommer att slå ihjäl polisens hund om den hittar honom. Mycket riktigt så blev hunden slagen med en sten i huvudet då den spårat upp mannen. Hunden som var lojal fortsatte med sitt arbete trots att den själv blev angripen, i försvar bet den sin angripare. Det behövdes flera patruller för att till sist fånga in den unga mannen. Hunden fick vård och skall nu få vila några dagar innan den skall jobba igen.

Polishund slogs blodig

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 Response to Polishund i tjänst slogs blodig

  1. Hoppas att vovven återhämtar sig helt och fullt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.