Spännande tider

Augusti blir vår andra bästa månad någonsin och för att fira det kommer vi att ha några tävlingar med riktigt fina priser och även erbjudande hos en av våra samarbetspartners.

Följ bloggen genom att prenumerera på våra inlägg, så missar du inte allt spännande!

Du börjar prenumerera genom att scrolla ned på sidan och till höger i menyn hittar du rubriken ”Prenumerera via epost” tryck på Anmäl mig och följ instruktioner. Du kan avanmäla dig när du vill. (se bild nedan, leta sedan upp rubriken i höger meny och anmäl dig)


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Spännande tider

  1. maggieone skriver:

    Här blev man rörd till tårar just för att det är sant. Många hundar har det så och här frågar man sig… varför vissa envisas med att ha hund, när dom ändå inte bryr sig. Eller rättare sagt, tar bara fram den när det passar. Fäller en tår för alla dessa ensamma och olyckliga hundar / Marre

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.