Valp kastades i marken – dog

En hundvalp som blev kastad i marken två gånger avled hos veterinär av sina skador.

Polisen i Helsingborg misstänker att en hundägare som äger flera hundar har gjort sig skyldig till djurplågeri genom att kasta sin valp i marken två gånger. Mannens fru tog valpen till veterinär och berättade att hennes man kastat valpen i marken.

Hundvalpen blev kvar hos veterinären men en kort stund senare återkom kvinnan och bad om att få ta med den svårt skadade hundvalpen hem. Veterinären kontaktade då polis och i samråd med dem togs beslut om avlivning. Men valpen hann dö av sina skador innan dess.

Lite slarvigt av veterinären att inte denne insåg hur svårt skadad valpen var så avlivningen skett omgående kan man ju tycka…,,

 Valp dog – tros ha blivit kastad i marken

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.