Få 10% rabatt hos Djurhälsobutiken.se

Veterinären.nu älskar djur och vill verka för att kunskap om hur vi bäst tar hand om våra djur sprids till alla djurägare. Som ett led i detta genomför Veterinärerna.nu en stor årlig undersökning där de vill veta mer om dig som djurägare. Dina svar är helt anonyma och resultatet vill de använda för att göra veterinären.nu ännu bättre.

Som tack för att du svarar på frågorna ger Veterinärerna.nu dig 10% rabatt i deras butik Djurhälsobutiken.se efter att du genomfört undersökningen. Gå till undersökningen HÄR


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 Responses to Få 10% rabatt hos Djurhälsobutiken.se

  1. Pingback: Någon som har provat Dermoscent-Spot-On |

  2. Anonym skriver:

    Hej, svarade frågorna men rabatten gälde bara väldigt kort tid, ett par veckor.

    • dognewss skriver:

      Just NU har Djurhälsobutiken 10% rabatt på Royal Canin fodret, lönar sig att vara med på deras nyhetsbrev då rabatter på 10% ofta dyker upp på hela sortiment. Vi rekommenderar varmt Djurhälsobutiken.se där man dessutom kan få svar direkt från veterinärerna.nu angående produktsortimentet, viket är unikt i Sverige för just Djurhälsobutiken.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.