Någon som har provat Dermoscent-Spot-On

Vi hittade Dermoscent-spot-on i Djurhälsobutiken.se s sortiment, och tänkte prova detta på våra hundar. Är det någon av Er läsare som har någon erfarenhet av Dermoscent-spot-on? Positiva som negativa är välkomna.

Vi har ju tidigare som ni vet använt Nutrolin och olika omega preparat till våra hundar som vi också rekommenderat här på Dog News. Dessa skall alla tas invärtes och då tänkte vi att kanske Dermoscent-spot-on har en bättre effekt då dessa lägges direkt på huden. Då borde ju upptagningen bli maximal?! Vilken Erfarenhet har Du?

Läs mera om produkten i broschyren på länken nedan (pdf fil)

Dermoscent broschyr engelsk

Dermoscent Essential Spot-on är en pälsvårdsprodukt för hundar med Omega 3 och 6 fettsyror som upprätthåller balansen i hudens ekosystem och förstärker hudens skyddande barriärfunktion. Exemplevis motverkar Dermoscent Essential Spot-on mjällbildning och ger en frisk och glansig päls.

Användning

  • Frisk och glansig päls med mindre fällning och förbättrad tillväxt
  • Motverkar mjällbildning och förbättrar pälsens lukt
  • Återställer och bevarar pälsens fuktighet
  • Finns i olika storleks förpackningar beroende på hundens vikt

PS Just nu får Du 10% rabatt hos Djurhälsobutiken.se om Du besvarar Veterinärerna.nu s enkät som Du finner HÄR


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.