Kennelhosta som smittar trots vaccinering

NU går det en elak kennelhosta runt bland hundar i södra och mellersta Sverige.

Vi har fått in rapporter om hundar som smittats av kennelhosta trots att de är vaccinerade. Smittan varierar stort mellan nysningar till ihållande hosta som kan vara upp till 3 månader.

Det är svårt att ställa diagnos, så låt inte din hund hälsa på andra hundar då ni är ute eller på andra aktiviteter, det är enda sättet att undvika smittan.

 


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 Responses to Kennelhosta som smittar trots vaccinering

  1. P.S Hundar skriver:

    Kennelhosta har väl alltid smittat oavsett om hunden är vaccinerad eller inte, men det blir mildare med en vaccination.
    Det är luftburet och sen ska man heller inte låta sina hundar dricka ur allmänna vattenskålar, så smittar inte bara om hundarna hälsar på varandra.

  2. Pingback: Spreds det kennelhosta på My Dog |

  3. Mikael skriver:

    Vaccin skapar inte en mildare variant av kennelhosta, det är tyvärr precis tvärt om, den kan mutera och bli obotbar så som även rapporterats runt om i världen…samt är huvudsmittan för kennelhosta vaccinet i sig, det är bevisat genom kennelvärlden tusentals gånger där 3 veckor gamla valpar åker för att vaccineras mot kennelhosta och kort därefter dör alla valpar av det de trodde sig skydda sina valpar mot…vaccin är LÅNGT ifrån säkert, det innehåller virus som sägs vara dött och ej delningsbart men det har också det visat sig vara helt fel, ingen kan kontrollera miljarder virus celler per vaccin dos och faktiskt lova att alla är döda. Bevisen syns speciellt i kennelvärlden, så många som varit med om att en hel kull strykit med efter vaccination. Min rekommendation är att vänta med att vaccinera, och de som inte ska varken tävlas eller ställas ut, HÅLL ER I FRÅN VACCIN.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.