Varning för fejkannonser på blocket

Vår bloggkollega Seth avslöjade hundskojare på Blocket, han gick vidare med ärendet till polisen som står maktlösa inför dessa utländska hundskojare.

Seth skriver följande på sin blogg: I förra veckan undersökte jag en annons på Blocket angående två chihuahua-valpar som var till salu för två tusen kronor styck.

Jag ringde upp och fick prata med en dam med lätt utländsk brytning och visst var dom till salu och dom var 11 veckor och det var väldigt noga med att dom skulle få ett nytt hem som måste vara perfekt. Min första tanke när jag såg annonsen var att det måste vara något skumt med  tanke på priset på dessa hundvalpar som normalt kostar ca 12000:- styck.

Nästa dag fick jag ett utlandssamtal från Kamerun från en man med mycket dålig engelska som frågade om jag ville köpa valpar. Jag sammankopplade inte det samtalet med Blocket-annonsen så jag svarade att jag inte var intresserad, men efter en stund så ramlade 25 öringen ner och jag skickade åter ett mejl till Blocket-annonsen. Läs fortsättningen på Seths blogginlägg HÄR

KÖP INTE SMUGGELHUNDAR


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.