Ulrika Persson, instruktör på Hallå Hund, vann SM-guld i Heelwork to Music

SM-2012-utv-770x256
 Vi säger STORT Grattis till  Hallå Hunds instruktör Ulrika Persson & Diva som vann SM-guld i Heelwork to Music, som hölls på My Dog i Göteborg! Ulrika bor också granne med Dog News!
_
Ulrika håller flera kurser i Freestyle/HtM hos HallåHund under våren, passa på att anmäla Dig redan Nu!
_
Snart öppnar en NY hundbutik i Hyssna, HallåHundShopen! Här kommer det bl a finnas utvalda foder och tillbehör, samt utvalt sortiment av fritidskläder- och jaktkläder framförallt till dam! Man hoppas kunna öppna officiellt i slutet av januari, men redan idag går det att handla när vi är där!
Hallå Hund har varit igång i ca tre månader, och att de har haft en fantastisk start med många som gått kurs och många som hyrt hallarna för egen träning! Till våren kommer de att  ha en hel del gästinstruktörer, och även en hel del intressanta föreläsningar inom olika områden!
Titta in HÄR för att kolla vilka kurser som kommer att hållas på Hallå Hund i Hyssna.
Kolla in pdf filen nedan för mera info om Hallå Hund
__
HallåHund2


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 Responses to Ulrika Persson, instruktör på Hallå Hund, vann SM-guld i Heelwork to Music

  1. Becca skriver:

    Tänkte bara kolla när ni drar vinnaren/vinnarna från tävlingen en träningsdagboken. Det är den enda som jag kan komma ihåg inte har blivit presenterad ännu.

    • dognewss skriver:

      Vinnarna är kontaktade och Vinnarnas namn ligger under tävlingen – Vi gjorde så för att inte göra allt för mycket reklam för mindre sponsorer som vi inte normalt jobbar samma med. Hoppas på Er förståelse.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.