Hade sex med hund – riskerar fängelse

I USA är lagen mycket hårdare än i Sverige, ett par som haft upprepade gånger sex med hund, riskerar nu att dömas till 2 års fängelse.

Med hjälp av ett tips fick polisen reda på parets bisarra sexlekar med hunden, paret greps men släpptes mot borgen och får inte ha någon som helst kontakt med djur innan rättegången. Hunden omhändertogs.

Sverige är ett av många länder där tidelag inte är kriminaliserat. Ej heller pornografi som avbildar tidelag är kriminaliserad. Men handlingar av människor där djur utsätts för smärta eller tvång faller under bestämmelserna mot djurplågeri, och är brottsliga på denna grund i Sverige.

Denna gärning var tidigare i Sverige, liksom i andra länder, under den mosaiska lagens inflytande belagd med dödsstraff (jfr sedlighetsbrott). Denna uppfattning behölls länge under inflytande av en tro att avkomma (best eller bestar) kunde alstras genom förbindelser mellan människor och djur, vilket kan förklara att djuren vanligtvis också dödades. Brottet sågs så allvarligt att domen före 1644 stundtals var att dömas till att levande brännas på bål tillsammans med djuret. Efter 1644 reviderade Svea hovrätt slutligen i princip alla häradsdomar till halshuggning, ett plågsamt dödsstraff skulle försätta delikventen i förtvivlan och denne skulle därmed förlora chansen till salighet, står att läsa på Wikipedia

Fotade när flickvännen hade sex med hund 

Woman Had Sex With Dog, Boyfriend Took Pics: Cops

Milford couple arrested on bestiality charges


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 Responses to Hade sex med hund – riskerar fängelse

 1. Mona Rönningen skriver:

  Det är så vidrigt att jag inte orkar klicka på llänken men bra att ni tar upp problematiken!

 2. angelica skriver:

  det är så satans sjukt att tidelag inte är olagligt i Sverige. och sjukt motsägelsefullt!!
  ”Men handlingar av människor där djur utsätts för smärta eller tvång faller under bestämmelserna mot djurplågeri, och är brottsliga på denna grund i Sverige.”

  ”Där djur utsättsför smärta eller tvång” Om jag som människa (Gud förbjude) skulle ha sex med en hund, så vet inte jag om den känner någon smärta. Och det är fan alltid tvång, eftersom man inte kan fråga hunden ”du, vill du ligga eller?”
  nej fyfan säger jag bara, förbjud denna sjuka handling!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.